Ridning

905518 10153173806977513 1984991895334556655 oPå Wirsbo Herrgård har du möjlighet att rida på den nivå som passar dig och samtidigt njuta av högklassigt boende, mat och dryck i genuin herrgårdsmiljö. Vi har olika förslag beroende på hur mycket du vill rida, på vilken nivå du rider och om du föredrar dressyr eller allroundträning.

Ridkurs - dressyr eller allround med egen eller anläggningens hästar. Mer info under Ridkurs

pdfRidning & njutning våren 2016. Läs mer här.

Nytt för i år – utökad ridkurs med RyttarYoga!

Pia Wallberg har arbetat med friskvård i 25 år och äger Sattva Yoga som säljer yogarelaterade tjänster och produkter. Hon är upphovsman till SattvaRyttarYoga, är internationellt licensierad inom flera yogastilar och har studerat med några av världens främsta yogalärare. Pia är även samtalsterapeut inom KBT (kognitiv beteendeterapi). Hon anlitas flitigt som lärare på olika utbildningar, event och inspirationsdagar. Fritiden spenderar hon helst på hästryggen.
Inga förkunskaper krävs, mer info på www.sattva.se

”Som ryttare har vi oftast full fokus på att våra hästar får rätt träning, mat och förutsättningar att prestera. Men vi glömmer lätt vår egen del av detta samarbete. Genom yogans fantastiska system och ryttarens behov har jag skapat SattvaRyttarYoga, SRY. Målsättningen är att förbättra resultatet vare sig det gäller tävling och/eller upplevelsen i skogen. Sattva betyder balans och jag tror att när vi är i balans fysiskt och mentalt så har vi bästa möjliga förutsättning att lyckas.”
// Pia

För andra Ridupplevelser både över dagen och natten - Läs mer här!

Läs mer om Våra hästar. Vi har totalt 19 välutbildade hästar och ponnier.

VIKTIG INFO! Flertalet av våra  hästar är av det ädlare slaget vilket betyder att de är mindre viktbärande och kan få problem vid tung belastning. Därför vill vi att du kontaktar oss innan du bokar om du väger över 80 kg
så vi kan planera häst/ryttar kombination.
Vi förbehåller oss rätten att be dig väga dig innan ridning vid tveksamhet.

Bokningsförfrågan

Läs mer om oss

Konferens / Möte

Interior 71

Ni har möjlighet att disponera herrgården för er själva och kan konferera helt ostört. Kombinera med god mat och dryck.

Läs mer »

 

Weekend / boende

Interior 104

Herrgårdsweekend på lagom utflyktsavstånd från Stockholm och övriga Mälardalen erbjuds ett antal helger under året.

Läs mer »

Bröllop & fest

Wirsbo-Herrgard-brollop

Vi erbjuder möjligen Västmanlands mest romantiska plats för ett bröllop med perfekt festlokal om du vill ha en pampig inramning.

Läs mer »

Kontakt

Wirsbo Herrgård
730 61 Virsbo
0223 - 496 96
info@wirsboherrgard.se

Följ oss